Αξιότιμοι Πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τις παραγγελίες με την ένδειξη "Άμεσα Διαθέσιμο" oι χρόνοι παραδόσεις είναι άμεσοι βάση του μέσου που θα σας αποσταλεί. Όταν υπάρχει η ενδειξη "2-3 εργάσιμες ή μέσω παραγγελίας", θα λαμβάνεται τηλεφωνική κλήση από εμάς για ακριβές χρόνο παράδοσης για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις.

Όμως μπορείτε να καλέσετε και εσείς στα τηλεφωνά επικοινωνίας 2104926518 - 6944664445 και Εμπορικό τμήμα 2104257008 για διευκρινήσεις πριν την παραγγελία και να ολοκληρωθεί τηλεφωνικά.

Γενικη Ταχυδρομικη : Σε περίπτωση που διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών της συσκευής θα πρέπει να ενημερώσετε την ίδια ημέρα το κατάστημα μας αποστέλλοντας e-mail στη διεύθυνση: info@thermosifones-thermosissoreutes.gr ή καλείτε στο 2104257008 και την τοπική ΕΛΤΑ δηλώνοντας ότι παρελήφθη με ζημιά ώστε να ενημερωθείτε για τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε. Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζουμε πως η επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή.
Mετά την παραπάνω προθεσμία ΔΕΝ μπορούμε να αποδεχθούμε καμιά ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που έχουν προκύψει.
Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

  • Τα ελάχιστα μεταφορικά μας είναι 3,50€ έως 2kg.
  • Από 2kg και πάνω οι χρεώσεις εξαρτώνται από τρεις διαφορετικές κατηγορίες των ΤΚ (χερσαίων περιοχών, δυσπρόσιτων περιοχών και νησιών) καθώς και από το αντίστοιχο βάρος των προϊόντων.
  • Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€.
  • Διαβάστε χρόνους παράδοσης στο site ΕΛΤΑ https://www.elta-courier.gr/nea_apostoli

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ: Για παραδόσεις εκτός αττικής (νησιά, επαρχία) διαλέγεται το πρακτορείο της επιλογής σας και αναλαμβάνεται πλήρως το κόστος μεταφοράς και για τυχόν φθορές και σπασίματα η "ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΙΣΙΡΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ" δεν φέρει καμία ευθηνή μετα την παράδοση στο εκάστοτε πρακτορειο. Σε μια μέρα από τη κατάθεση της παραγγελίας έχει παραδοθεί το προϊόν στο πρακτορείο τα μεταφορικα θα είναι στα 10€ για παραδοση στο πρακτορειο
Για εντός Αττικής: Σε 1-3 εργάσιμες μέρες από τη παραγγελία. Αν η παραγγελία αφορά τρόπο πληρωμής κατάθεση από την ημέρα της κατάθεσης.