Θερμοπομποί Θερμοσυσσωρευτές Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ στη Νίκαια

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ

Στην Ηλεκτροτεχική στη Νίκαια θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ηλιακούς θερμοσίφωνες, θερμοσυσσωρευτές, θερμοπομπούς, λέβητες κ.α. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.Η τεχνογνωσία μας, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε είναι ο λόγος που οι πελάτες μας, μας προτιμούν και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Θερμοσυσσωρευτές


Η επιχείρηση μας είναι από τις λίγες στη χώρα μας που αναλαμβάνει την επισκευή θερμοσυσσωρευτών και είναι ένας από τους λόγους που προσπαθούμε να διευρύνουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

 

Όλες οι εργασίες και τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 5-12 ετών ενώ κάνουμε και ευκολίες πληρωμής με άτοκες δόσεις. 

Δείτε τις προσφορές μας

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Θερμοσυσσωρευτές

Link στις υπηρεσίες μας
160lt Διπλής
Link στις επισκευες θερμοσυσσωρευτων

Υπηρεσίες

Εγκαθιστούμε, επισκευάζουμε και συντηρούμε ηλιακούς θερμοσίφωνες και θερμοσσυσωρευτές άμεσα και οικονομικά.

 

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από Ηλιακούς Θερμοσίφωνες όλων των τύπων για κάθε σας ανάγκη.

Επισκευές Θερμοσυσσωρευτών

Παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής για όλους τους τύπους Θερμοσυσσωρευτών με αμεσότητα και επαγγελματισμό.

 

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και κυρίως όλη την Αττική, με ένα μόνο τηλεφώνημά σας το εξειδικευμένο συνεργείο μας βρίσκεται στο χώρο σας για μία πλήρη μελέτη της βλάβης του θερμοσυσσωρευτή σας ώστε να σας κάνει την πιο συμφέρουσα προσφορά για την επισκευή του.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 (BUREAU VERITA)

banner προσφοράς

Ποιοί είμαστε

Η επιχείρηση Ηλεκτροτεχνική – Μισιρλάκης Στέλιος δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και επισκευής ηλιακών θερμοσιφώνων και θερμοσυσσωρευτών με έδρα την περιοχή της Νίκαιας επί της Πέτρου Ράλλη 100.
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο της θέρμανσης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προϊόντα με τις καλύτερες προδιαγραφές.